søndag 26. februar 2012

Sol, sommer og sang!


En uke er gått siden forrige blogginnlegg, men som tiden flyr! Vi storkoser oss i California, men kjenner at flyttingen mellom de ulike familien setter bloggingen litt til side.
Men for å gi dere som følger bloggen en liten oppdateringen, skal vi nå prøve å gi dere en liten oppsummering fra uken som har gått:
I skrivende stund er vi i Escondido, First United Methodist Church. Den siste uken har vært hektisk med en rekke konserter og aktiviteter. 
Etter at vi forlot Sjømannskirken i San Pedro, satte vi kursen mot Oceanside og First Prespythorian Chuch. Vi deltok på to gudstjenester og hadde en konsert i menigheten. Tiden i Oceanside benyttet vi også til å shoppe litt og ikke minst; tilbringe tid på stranden og til en svømmetur i Stillehavet!
Turen gikk så videre til Tri City - the home of the Eagles! Nye vertsfamilier og nye bekjentskaper! Vi holdt en skolekonsert til stående applaus, noe guttene så absolutt fortjente! Etter en rekke med konserter og øvelser var det endelig tid for en hel fridag! Vi satte kursen mot San Diego og Sea World. Vi hadde en fantastisk dag med strålende solskinn og svært fornøyde gutter!
Neste dag var det igjen klart for avskjeder men våre vertsfamilier. Vi fortsatte vår lille turné til St. Pauls Catherdral i San Diego, et mektig kirkerom som kan sammenlignes med vår egen Nidarosdom. Konserten gikk strålende, og guttene fikk igjen stående applaus! Samme kveld var det igjen tid for nye vertsfamilier, denne gangen i Escondido. 
Og her er vi altså nå; Escondido - den gjemte dalen. Vi har allerede hatt to fine dager her. I går (lørdag) tilbrakte vi hele dagen i Safari Animal Zoo, en park som kan ta pusten fra noen og en hver!
I dag skal guttene delta på to gudstjenester og en konsert i First United Methodist Chuch.
Turen går så videre på mandag, til Los Angeles - englenes by. Hollywood og Disneyland er blant aktiviteter som venter, og vi gleder oss masse!
Følg med!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar